images/stories/logosait_new.jpg

 

Держпродспоживслужба змусила збаразьких комунальників повернути споживачам необґрунтовану виручку

22Держпродспоживслужба змусила комунальників зі Збаража повернути споживачам необґрунтовану виручку.

Виявляється, громада таки може добитися свого, якщо діятиме цілеспрямовано та згуртовано, домагаючись справедливості в різних інстанціях.

Завідувач сектору контролю за регульованими цінами Лариса Данильчук обласного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області за результатами розгляду рішення виконавчого комітету Збаразької міської ради винесла припис Голові Збаразької міської ради.

У ньому, як повідомляє управління, йдеться про усунення порушення вимог щодо встановлення державних регульованих цін для суб’єктів господарювання всіх форм власності, які надають житлово-комунальні послуги на території Збаража згідно Закону України «Про ціни і ціноутворення».

Відповідне розпорядження керівнику Збаразького МКП по благоустрою «Добробуд», що обслуговує місто, підписав міський голова Роман Полікровський.

Відомо, що на даний момент «Добробуд» уже перерахував мешканцям за послугу з вивезення твердих побутових відходів на 7974 грн за порушення порядку введення в дію тарифу на вказану послугу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер