images/stories/logosait_new.jpg

 

Анонс матчів Першої ліги чемпіонату Тернопільщини з футболу які відбудуться 4 листопада

Анонс матчів Першої ліги чемпіонату Тернопільщини з футболу які відбудуться 4 листопада

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів заключного, 6-го туру другого етапу першої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться у неділю, 4 листопада.

4 листопада завершується сезон у першій обласній лізі. Незважаючи на те, що в попередньому, 5-му турі в головному матчі сезону-2018 між претендентами на золоті медалі ФК "Копичинці" та ФК "Вишнівець-2" було визначено чемпіона, яким стала копичинецька команда (перемогла безпосереднього конкурента – 4:0), 6-й тур не менш цікавий для вболівальників і самих його учасників. У ньому визначаються команди, які здобудуть "срібло" і "бронзу" першої ліги. На два комплекти нагород претендує одразу три команди.

Однозначно з нагородами буде ФК "Вишнівець-2". Ця команда йде на другому місці (15 очок) і навіть у разі поразки від ФК "Заводське", вишнівчани нижче третього місця не опустяться, адже мають кращі особисті показники у матчах з "Скалою-Айва" (дві перемоги). Більше того, за певних розкладів нічия і навіть поразка, може залишити вишнівчан на другому місці.

Можна не сумніватися, що керівництво ФК "Вишнівець-2" ні про яку поразку чи третє місце навіть не говорить, адже команда має найкращі шанси здобути срібні нагороди. Щоб їх вибороти і не залежати від конкурентів, колективу з Вишнівця обов’язково потрібно перемоги ФК "Заводське". Зважаючи на те, що команда з Чортківщини на нагороди вже не претендує (все через домашню поразку від хоростківської "Зорі" – 2:3, у загалом виграшному поєдинку – по ходу заводчани вели в рахунку 2:0). Однак можна бути впевненим, що ФК "Заводське" хлопчиком для биття у цьому матчі не буде. Це підтверджує два останніх матчі підопічних Руслана Супруна, в яких вони святкували перемоги – по 1:0 над "Зорею" та ФК "Збараж". На сьогодні заводська команда підходить до поєдинку в Вишнівці з кількома втратами, найсуттєвішою може стати Юрій Заставецький, котрий виступаючи за студентську збірну України отримав ушкодження і сьогодні на 100% не готовий до заключної гри сезону.

 

Перша ліга. Турнір за 1-6 місця

ФК "Вишнівець-2" – ФК "Заводське"

4 листопада. Вишнівець. СК "Вишнівець". 14.00.

Судді: Олег Чемний (Коропець), Артем Карапетян (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

Хоростківська "Зоря", яку футбольні спеціалісти вважали командою, яка може кинути виклик у боротьбі за чемпіонство ФК "Копичинці", втратила всі шанси на "золото", програвши у ключовій домашній грі чемпіонату ФК "Заводське" (0:1). Якби не ця поразка, матч між земляками – "Зорею" та ФК "Копичинці" став би справжньою окрасою сезону, з неймовірною інтригою та, можна не сумніватися, рекордною кількістю вболівальників. На жаль, "золотого" матчу в гусятинському дербі не відбудеться, однак тим не менше поєдинок має інтригу. Якщо для копичинецької команди зустріч у турнірному плані немає ніякого значення (підопічні Ігоря Шпікули у минулому турі стали чемпіонами), то для хоростківчан цей поєдинок має надзвичайно велику вагу. Адже вони можуть бути, як з медалями ("срібними" чи "бронзовими"), так і залишитися поза призовою трійкою. Перемога над ФК "Копичинці" однозначно гарантує "Зорі" комплект нагород. Яким він буде, залежатиме від результату поєдинку ФК "Вишнівець-2" – ФК "Заводське". У разі втрати очок вишнівецької команди, хоростківчани можуть замахнутися і на "срібло". Теоретично навіть нічия в Хоросткові може принести "Зорі" "срібло", але для цього потрібно сподіватися, що ФК "Вишнівець-2" програє заводській команді. І за найгірших розкладів – поразка "Зорі", вона може мати для неї плачевні наслідки, адже тоді її зможе обігнати "Скала-Айва" і мрії про медалі стануть для хоростківчан недосяжними.

Багато хто може сказати, що весь цей аналіз недоречний коли зустрічаються команди з одного Гусятинського району. Але ці застереження не стосуються поєдинків між колективами з Хоросткова і Копичинців. Це навіть не дербі між "Агроном" і "ДСО-Поділля", Чортковом і Заліщиками, Бережанами і Козовою, Вишнівцем і Збаражем. Як би не грали в сезоні "Зоря" і ФК "Копичинці", на яких позиціях турнірної таблиці вони б не перебували, матчі між ними завжди бойові і непередбачувані. Дуже сподіваємося, що ці слова буде підтверджено і в останньому матчі сезону-2018.

 

"Зоря" (Хоростків) – ФК "Копичинці"

4 листопада. Хоростків. Стадіон "Харчовик". 14.00.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Володимир Кацан (Бучач), Михайло Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

Незважаючи на те, "Скала-Айва" зі Скали-Подільської у 6-му турі гратиме з найслабшою командою фінальної частини першої обласної ліги – ФК "Збараж" знаходиться на останньому, шостому місці і вище вже не підніметься, однак у підопічних Богдана Слотвінського найменше шансів здобути нагороди чемпіонату. Команда з Борщівщини в кращому випадку може поборотися за бронзові медалі. Поступаючись в особистіх матчах ФК "Вишнівець-2", "Скала-Айва" при будь-яких розкладах вишнівецьку команду обійти не зможе. Єдиний шанс заскочити на п’єдестал пошани – перемога над ФК "Збараж" та поразка хоростківської "Зорі" від ФК "Копичинці". Навіть нічиї у Хоросткові буде не достатньо для "Скали-Айва", бо знову ж таки при рівності очок між хоростківчанами і скалатцями, за рахунок кращих показників в особистих матчах вище в турнірній таблиці стоятиме "Зоря" (4:2, 5:5). Також варто згадати і про збаразьку команду, яка вже показала, що очки нікому просто так не віддає (домашня нічия у поєдинку з ФК "Копичинці" тому підтвердження), і досвідчені гравці ФК "Збараж" можуть гучно стукнути дверима перед домашньою публікою.

 

ФК "Збараж" – "Скала-Айва" (Скала-Подільська)

4 листопада. Збараж. Стадіон "Колос". 14.00.

Судді: Ігор Гарас (Тернопіль), Роман Островський (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Вадим Маслій (Тернопіль).

 

Турнірна таблиця команд першої ліги. Турнір за 1-6 місця

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

ФК "Копичинці"

9

6

2

1

21:9

20

2

ФК "Вишнівець-2"

9

5

0

4

22:18

15

3

"Зоря"

9

4

2

3

25:22

14

4

"Скала-Айва"

9

3

3

3

26:27

12

5

ФК "Заводське"

9

3

1

5

14:19

10

6

ФК "Збараж"

9

1

2

6

10:23

5

Перша ліга. Турнір за 7-12 місця

"Арсенал" (Білокриниця) – "Нива" (Підгайці)

4 листопада. Білокриниця. СК "Лісотехнікум". 14.00.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Борис Трач (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

Дискваліфікований: Тарас Кульба ("Нива" Підгайці).

 

"Три валети" (Кременець) – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка)

4 листопада. Кременець. Міський стадіон. 14.00.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів),

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

 

Турнірна таблиця команд першої ліги. Турнір за 7-12 місця

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

7

"Бастіон-1427"

9

6

2

1

20:5

20

8

"Арсенал"

9

5

2

2

13:9

17

9

ФК "Трибухівці"

9

5

1

3

20:14

16

10

"Нива"

9

4

0

5

15:19

12

11

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт

9

2

2

5

10:19

8

12

"Три валети"

9

1

1

7

9:21

4

 

Підсумкова турнірна таблиця команд першої ліги. Турнір за 13-18 місця

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

13

"Гірник"

10

6

3

1

20:3

21

14

ФК "Тернопіль-Педліцей"

10

6

2

2

16:10

20

15

"Юність"

10

4

3

3

15:13

15

16

"Колос"

10

3

3

4

11:12

12

17

ФК "Мельниця"

10

3

0

7

12:23

9

18

ФК "Шумськ"

10

0

1

9

1:26

1

P.S.: Команди ФК “Мельниця" і ФК "Шумськ" знялися з другого етапу першості області і у матчах між ними зараховано технічні поразки обом командам (0:3).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер