images/stories/logosait_new.jpg

 

Творці "Гри престолів", актори та глядачі відреагували на твіт Трампа з цитатою з серіалу

Іще під час своєї передвиборчої кампанії президент США Дональд Трамп не надто переймався тим, щоби питати дозволу на використання чужої музики тощо. Тепер же він узявся за популярний серіал.

"Санкції близько", - пригрозив він у своєму Twitter Ірану, використавши добре впізнаваний шрифт і цитату з "Гри престолів", замінивши в ній слово "зима" на "санкції".

Про це пишуть Entertainment Weekly та The Huffington Post.

"Як сказати дотракійською "несанкціоноване використання торгового знаку"?", - поцікавилися в Twitter HBO.

Не забарилася й офіційна реакція телеканалу. Його представники наголосили, що їхні торгові знаки не повинні використовуватися в політичних цілях.

"Фу", - коротко прокоментувала твіт Трампа актриса Софі Тернер.

"Не сьогодні", - відреагувала відомою фразою з серіалу її колега Мейсі Вільямс.

Інтернет-користувачі припускають, що Дональд Трамп і сам не зрозумів, що написав, адже "зима близько" - це означає дещо дуже-дуже погане для людства.

"У дівчинки нема президента"

"Він щиро вірить, що бути президентом - це просто серіал", - припускають у Twitter.

"Ви ж усвідомлюєте, що в цій історії ви - злий Король ночі, а ми решта - це поєднання Джона Сноу/Кхаласі/Тіріона? Передчуваю, що вам не сподобається, я закінчиться ця історія...", - пишуть Трампу.

"Мюллер близько", - попереджають американського керманича, маючи на увазі спеціального прокурора Роберта Мюллера, який розслідує, чи здійснювала Росія вплив на вибори в США.

"Обвинувальний акт близько"

До слова, письменник Джордж Мартін, за чиїми творами знято серіал, торік порівняв Дональда Трампа з Джоффрі, який отримав владу над країною. А Джоан Роулінг бачила в політикові схожість із Волдемортом.

Фото з Twitter

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер