images/stories/logosait_new.jpg

 

10 літрів пива за півгодини: Деніел Крейг розкрив свій лайфхак із відвідування пабів

Англійський актор Деніел Крейг зізнався, що страшенно любить ходити в паби та пити пиво.

Але враховуючи, що, де б він не з'явився, його дуже скоро оточує юрба шанувальників, це для кінозірки завдання не з простих.

Своїм методом, який міг би взяти на озброєння сам Джеймс Бонд, 50-річний актор поділився з Daily Star, пише The Daily Mail.

"У пабах я маю вікно можливості тривалістю хвилин в тридцять. Після того починається, вже не розслабишся", - поділився Деніел.

Непросто пити пиво в пабах, коли ти - Джеймс Бонд

Отже, за півгодини, доки інші відвідувачі не второпають, хто сидить із кухлем поруч із ними, Крейг мусить встигнути випити побільше пива.

"Я насобачився випивати 18 пінт (10 літрів) за півгодини", - заявив актор, імовірно, дещо перебільшивши свій результат.

Зі слів Крейга, він любить паби, йому подобається відкривати для себе нові місця, але й мусить враховувати певні обмеження.

Як відомо, Джеймс Бонд у виконанні Деніела Крейга якраз є найбільш питущим "агентом 007" за всю історію франшизи. Підрахували, що в середньому за фільм Деніелів персонаж вихиляє по 20 порцій алкоголю. Для порівняння, Бонд Шина Коннері міг подужати лише 11.

Нагадаємо, Деніел не може навіть вигуляти свою маленьку доньку від актриси Рейчел Вайс, щоби його не перестріли папарацці. Але з того інколи виходить хороша річ, як то інтернет-флешмоб на підтримку татусів.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер