images/stories/logosait_new.jpg

 

Перемога ФК "Збараж» позбавила «Скалу-Айву» медалей першої ліги

Перемога ФК "Збараж» позбавила «Скалу-Айву» медалей першої ліги

ФК "Збараж" ще раз довів, що з ним потрібно рахуватися та 4 листопада, в останньому 6-му турі першої обласної ліги (фінальна частина турніру за 1-6 місця) переміг претендента на бронзу "Скалу-Айву" зі Скали-Подільської – 3:1, повідомляє ФФТО.

Перший гол забили гості. Сталося це на 13-й хвилині після подачі з правого флангу. Дальню стійку ударом в один дотик замкнув Олександр Бондаренко (0:1). Господарі рахунок зрівняли ближче до завершення першого тайму. Після передачі Олександра Були, капітан збаразької команди Михайло Конечний вийшов віч-на-віч з голкіпером "Скали-Айва" і метрів з 16-ти не зближаючись другим дотиком перекинув м’яча через воротаря (1:1). Другий гол стався після розрізної передачі Аджея Бернарда. Він вивів на побачення з кіпером Олександра Паламаря і той розвівши воротаря і м’яч по різних кутах вивів ФК "Збараж" уперед (2:1). А третій гол господарів стався після передачі Михайла Конечного. З центру поля втік від оборонців "Скали-Айва" Бернард, обіграв воротаря і покотив м’яча в порожні ворота (3:1). Після цього голу вся збаразька команда зібралася біля кутового прапорця і своєрідним жестом привітала Руслана Хруняка з народженням донечки.

Слушні моменти в матчі також не використали: збаражчани – Олександр Паламар і Аджей Бернард (обидва не реалізували виходи віч-на-віч),  Михайло Конечний (пробивав з 22-ох метрів штрафний – м’яч пройшов поруч з "дев’ятку"), гості з Скали-Подільської – Владислав Тимощук мав дві гольові нагоди, але не скористався своїми шансами.

Незважаючи на всі проблеми з якими довелося зіштовхнутися футболістам збаразької команди (особливо у фінальній пульці), вони дограли сезон, викладалися у кожному матчі з поваги до свого тренера та місцевих вболівальників, які протягом всього року підтримували свою команду.

Перша ліга. Турнір за 1-6 місця. 6 тур

ФК "Збараж" – "Скала-Айва" (Скала-Подільська) – 3:1 (1:1)

4 листопада. Збараж. Стадіон "Колос". 100 гл. +15 град.

Судді: Ігор Гарас (Тернопіль), Роман Островський (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Вадим Маслій (Тернопіль).

ФК "Збараж": Таращук, Ковальчук, Бабій, Качор, Джозеф, Конечний-к, Паламар, Аджей, Була (Загородний, 90), Ногас (Процик, 28), Хруняк (Николайчук, 63).

"Скала-Айва": Прийдун, Кеня-к, Черепій, Муляр, Чепесюк, Тимощук, Бондаренко, Бариський, Онуфрейчук, Клапоущак, Різничок.

Голи: Михайло Конечний (42), Олександр Паламар (54), Бернард Аджей (68) – Олександр Бондаренко (13).

Попереджені: О. Паламар (21), М. Конечний (21), Ю. Бабій (72), В. Процик (90+1) – О. Бондаренко (24), І. Клапоущак (72), В. Барицький (79), Р. Черепій (84).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер