images/stories/logosait_new.jpg

 

101-річний батько Майкла Дугласа побачив, як той отримав зірку на Алеї слави

Американський актор Майкл Дуглас після 50 років успішної кінокар'єри нарешті став власником іменної зірки на Алеї слави в Голлівуді.

Привітати зірку "Роману з каменем" пришли його близькі, й серед них дуже особливий гість - 101-річний батько актора, Кірк Дуглас.

Майклова зірка стала 2648-ою. І розташована вона неподалік від зірки самого Кірка, пише Ace Showbiz.

Проголошуючи свою промову, розчулений Дуглас-молодший ледь стримував сльози.

"Те, що ти сьогодні тут, тату, дуже багато для мене означає. Скажу просто і від всього серця, я пишаюся бути твоїм сином", - сказав Майкл.

На церемонії були присутні дружина Майкла, Кетрін Зета-Джонс і його старший син Камерон. Привітала Дугласа з зіркою й його колега Джейн Фонда.

"Коли я почула, що Майкл отримає свою зірку, я подумала: "Чому так довго?". Особливо враховучи, наскільки він випереджає свій час. Мене і Майкла Дугласа поєднує дещо більше та унікальне, ніж спільна акторська робота... Ми обоє походимо з сімей, котрих преса називає королівськими сім'ями Голлівуду. Обидва наших батька були легендами кіно, і, на щастя, Кірк досі з нами. Долучатися до сімейного бізнесу, будь-якого сімейного бізнесу, завжди непросто. Погляньте на Трампів або на Корлеоне", - пожартувала Джейн.

Як відомо, кілька років тому Майкл Дуглас подолав рак.

Фото й відео з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер