images/stories/logosait_new.jpg

 

В Одесі лікар помер під час операції

В Одесі лікар помер під час операції
Фото: Андрей Танцюра / Facebook
Лікар Олег Кушнір помер на робочому місці

В Одесі помер очільник клініки інтенсивної терапії, лікар Олег Кушнір. Йому занемоглося під час проведення однієї з операцій.

В Одесі під час операції помер очільник клініки інтенсивної терапії, лікар Олег Кушнір. Про це в середу, 7 листопада, повідомив волонтер Андрій Танцюра у Facebook.
За інформацією волонтера, лікаря змучило під час операції й він присів відпочити. Врятувати чоловіка намагалися лікарі госпіталю і приватних клінік протягом трьох годин.
"Рятуючи життя іншим, він не вберіг себе. Для нас, волонтерів, смерть на війні стала частиною нашого життя, але коли йдуть кращі з найкращих у тилу, це нестерпно боляче", - написав Танцюра в соцмережі.
Відомо, що Олег Кушнір був очільником клініки невідкладної медичної допомоги, інтенсивної терапії, анестезіології, реанімації та детоксикації. Його також знали як провідного анестезіолога Військово-медичного клінічного центру Південного регіону (Одеський військовий госпіталь). Був нагороджений за порятунок постраждалих в Одесі 2 травня 2014 року почесним знаком.
Раніше в російському Воронежі родичі 89-річної пенсіонерки поскаржилися на лікарів, які ампутували їй не ту ногу.
Також повідомлялося, що в Ужгороді лікар-стоматолог районної лікарні "залишив" у тілі дитини-пацієнта сторонній предмет.
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер