images/stories/logosait_new.jpg

 

Кідман про своїх із Крузом дітей: Вони зробили свій вибір

Австралійська актриса Ніколь Кідман заявила, що віддала би життя за своїх із Томом Крузом прийомних сина та доньку, Коннора та Ізабеллу.

Вона поважає їхній вибір та любить їх безумовно.

Про це Ніколь, котра майже ніколи говорить із пресою про старших дітей, сказала в інтерв'ю журналові Who.

Акторка пояснила, що дуже стримана в своїх словах, бо "мусить захищати свої стосунки" з 25-річною Ізабеллою та 23-річним Коннором.

Прийомні діти Кідман і Круза, як і батько, належать до саєнтологічної церкви

"Я знаю на 150 відсотків, що віддала би життя за моїх дітей, бо це і є моє призначення", - запевнила Кідман

"Вони - дорослі люди. Вони здатні приймати власні рішення. Вни зробили свій вибір, бути саєнтологами, а моя робота як матері - любити їх. Я - взірець толерантності, і вірю ось у що - не має значення, що би не робила твоя дитина, у дитини є любов, і дитина має знати, що любов досяжна, і що я тут, відкрита. Гадаю, це важливо, бо якщо це в дитини забирають, відривають у будь-якої дитини, в будь-яких стосунках, у будь-якій родині - гадаю, це неправильно. Це наша робота як батьків, завжди пропонувати свою безумовну любов", - додала вона.

Як відомо, Кідман і Круз розлучилися в 2001-му, коли Ізабеллі та Коннору не було ще й десяти років. Діти лишилися з батьком. У 2006-му Ніколь побралася зі своїм нинішнім чоловіком, Кітом Урбаном та завела з ним двох дочок. Зараз їм 10 та 7.

Нагадаємо, Том Круз у 2006-му одружився з Кеті Холмс. А в 2012-му актриса фактично втекла від чоловіка, забравши доньку Сурі. Причиною буцімто стало те, що Кеті не хотіла, аби Том залучав дитину до саєнтології. Холмс підключила адвокатів і швидко виборола собі право опіки. Кажуть, Круз після цього викреслив Сурі зі свого життя, бо цього вимагала від нього його релігія.

Фото з Facebook Кідман

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер