images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернопільському дитячому садку №25 відкрили три повноцінні групи

Днями очільник Тернополя Сергій Надал відвідав дошкільний навчальний заклад №25 Тернопільської міської ради, де нещодавно завершився капітальний ремонт приміщення одного з корпусів.

Оскільки цей дошкільний заклад відвідують діти, що мешкають у мікрорайоні «Новий Світ», а також з центральної частини міста, тут спостерігалося значне перевантаження груп та нестача приміщень для навчання. Тому цього року з міського бюджету були виділені кошти для проведення капітального ремонту цілого корпусу, який тривалий час не використовувався.

Під час ремонту підрядники здійснили тут повне перепланування приміщення, провели заміну перекриття будівлі, системи опалення, водопостачання та каналізації,а також оновили сантехніку,

«Завдяки ремонту та розширенню приміщення, а також закупівлі додаткових дитячих меблів та ліжечок, у цьому дошкільному закладі відкрилися ще три повноцінні групи, серед яких і групи для дітей старшого віку, і ясельні групи для дітей від 2-х років, - розповідає Сергій Надал. - Ті умови, які тут створені, відповідають усім необхідним вимогам, та найголовніше, що цими змінами задоволені діти, які тут навчаються та їх батьки. І щорічно кількість нових місць у садочках Тернополя буде збільшуватися завдяки ремонту і відновленню існуючих комунальних закладів, а також будівництву нових».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер