images/stories/logosait_new.jpg

 

Речі, залишені без нагляду в салонах автомобілів, привертають увагу злодіїв

auto-vykrad1 Не залишати автомобілі без нагляду та майно в них – з такими застереженнями правоохоронці неодноразово зверталися до краян. Та, на жаль, не всі дослуховуються до порад. Упродовж вихідних до співробітників поліції звернулося двоє жителів Тернополя, які потерпіли від автозлодіїв.

Повідомлення про крадіжку з автомобіля надійшло до співробітників Тернопільського відділу поліції від 26-річного тернополянина. За словами чоловіка, вночі з його іномарки, яку він залишив в дворі будинку, викрали значну суму грошей. Злодій проник до салону, розбивши вікно. Правоохоронці встановлюють усі обставини злочину.

Півгодини вистачило зловмиснику, що обікрасти автомобіль 34-річного тернополянина. Чоловік з сім’єю приїхав на закупи до супермаркету та мав необережність залишити сумку в салоні авто. Коли повернулися виявив, що в машині погосподарював невідомий. Крадія розшукують.

Правоохоронці наголошують, що єдиний і надійний спосіб вберегти свої автомобілі та уникнути крадіжок – не залишати в салонах будь-яке майно. Паркуйте транспортний засіб на майданчиках з охороною або в місцях з відеоспотереженням. Забирайте до помешкання усе цінне обладнання, яке можна легко зняти чи витягнути з машини: магнітоли, навігатори, навіть акумуляторні батареї.

Якщо ж сталося так, що ви потерпіли від злодія, не зволікайте і телефонуйте до поліції.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер