images/stories/logosait_new.jpg

 

На Козівщині відбувся турнір пам'яті референта проводу ОУН Якова Бусела

На Козівщині відбувся турнір пам'яті референта проводу ОУН Якова Бусела

В патріотичному селі Бишки Козівського району започатковано міжрайонний обласний турнір з міні-футболу між навчальними закладами I-II ступенів, присвячений, який героїчно загинув в с. Бишки у бою з енкаведистами,  повідомляє ФФТО.

У турнірі взяли участь команди найближчих сусідів: дві команди Зборівської ОТГ, команда Козлівської ОТГ та команда господарів - Бишківського НВК. Боротьба за перемогу була безкомпромісною та напруженою. В результаті проведених поєдинків перше місце вибороли футболісти с. Плісняни (Зборівська ОТГ), у складі яких виступала найкращий бомбардир турніру Катерина Юзва. Друге місце за господарями, в складі яких грав найкращий гравець турніру Богдан Когут. Третє місце посіли футболісти із с. Таурів (Козлівська ОТГ).

Учі команди, учасники турніру, нагороджені грамотами, кубками та м'ячами. Також призами нагородженні кращі футболісти у чотирьох номінаціях. А переможцю вручено ще найголовніший трофей - перехідний красень-кубок. Дуже дякую усім, хто причетний до орнанізації турніру, який пройшов на високому рівні.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер