images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліція повідомила про стан доріг після снігопаду

Поліція повідомила про стан доріг після снігопаду
Фото: Пресс-служба Мининфраструктуры
Проїзд на дорогах державного значення забезпечений

У п'яти областях України станом на ранок четверга, 15 листопада, продовжує йти сніг, висота сніжного покриву - до шести сантиметрів.

У патрульній поліції повідомляють, що проїзд на дорогах державного значення забезпечений. Про це йдеться на сторінці поліції у Facebook.
"Сьогодні станом на 6:00 ранку опади у вигляді невеликого снігу в Сумській, Кіровоградській, Полтавській, Черкаській і Миколаївській областях, висота снігового покриву до шести сантиметрів. У західних областях місцями невеликий дощ", - йдеться в повідомленні.
У нічний час, як наголошується, місцями виникала ожеледиця в Київській, Черкаській і Кіровоградській областях.
"Проїзд на дорогах державного значення забезпечений. Стан покриття на трасах державного значення в Київській, Черкаській, Кіровоградській і Миколаївській областях засніжений. У більшості західних і північних областей мокрий", - додали в поліції.
Дорожні підприємства, як повідомляється, працюють у цілодобовому режимі.
"На дорогах західних, північних та центральних областей місцями ожеледиця. Такі погодні умови ускладнюють рух і небезпечні для керування транспортними засобами, тому звертаємо особливу увагу водіїв на безпеку дорожнього руху під час зимової негоди і необхідність заміни літніх шин на зимові", - зазначили в правоохоронному відомстві.
Раніше повідомлялося, що за попередню добу в Україні сталося понад 1000 ДТП. Зазначалося, що 30% водіїв не змінили літню гуму на зимову.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер