images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині передбачають дощ та сніг

5a252f84ceef7-screenshot-4_1200Небезпечні погодні умови передбачають метеорологи цими днями на Тернопільщині. За прогнозами Укргідрометеоцентру, в регіоні пройдуть дощі, часом з мокрим снігом, внаслідок різких перепадів температурних показників на автошляхах може утворюватися ожеледиця.

Погодні умови в Україні зумовлюють вологі атмосферні фронти, – пояснюють метеорологи. Відтак у більшості областей почастішали опади, а також суттєво знижуються температурні показники. За попередніми прогнозами метеорологів, – такі погодні умови спостерігатимуться і упродовж вихідних. «У південній частині України пройдуть дощі, місцями з мокрим снігом, ймовірне налипання мокрого снігу, ожеледь. Відтак на дорогах спостерігатиметься досить складна ситуація. Опади об`єднаються із сильним північно-східним вітром, до штормових поривів, до 15-20 метрів за секунду. У західному регіоні буде дещо тепліше: вночі 0-4 градуси тепла, лише місцями невеликі заморозки; вдень: 3 – 8 градусів тепла», – повідомила метеоролог Наталка Діденко.

Ускладнюватимуть ситуацію на автошляхах тумани, – кажуть метеорологи. Через погіршення видимості, а також ожеледицю ситуація на дорогах залишатиметься небезпечною.

Джерело: За Збручем

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер