images/stories/logosait_new.jpg

 

У поштовій скриньці на вул. 15 Квітня знайшли гранату

polПро те, що під 3-м під’їздом на вул. 15 Квітня, 37 поліція та пожежні, а людей не випускають, журналістці “20 хвилин” написала мешканка будинку о 20.20 в суботу, 17 листопада.

- Приїхали пожежники і поліція, людей з під’їзду не випускають і не впускають, інформації не дають, – повідомила мешканка будинку пані Зоряна. – Сусіди спершу прийшли і казали, що треба виходити з будинку, а потім навпаки, казали, що не можна виходити.

О 20.35 мешканці повідомили, що було повідомлення про гранату у поштовій скриньці. Гранату і справді знайшли, але зараз з’ясовують чи справжня вона, чи це муляж.

На місці події журналістка побачила обгороджену червоною стрічкою територію біля будинку, правоохоронців та людей, які зібрались на майданчику. Дехто з них мешканці під’їзду, в якому і була граната. Як розповіла одна мешканка, вона вийшла з дому о 19.30, а о 19.45 повернулась і уже побачила поліцейських та обгороджений будинок. Жінці сказали, що у поштовій скриньці хтось залишив гранату. Раніше у їхньому будинку такого не траплялось.

Патрульні на місці, близько 20.50 повідомили, що у поштовій скриньці і справді знайшли бойову гранату, але її знешкодили. І наразі перевіряють чи в під’їзді немає більше вибухових пристроїв.

О 21.25 мешканці будинку повідомили, що червону стрічку з вулиці уже забрали, пожежники поїхали. Але поліція ще на місці, проте люди можуть входити і виходити з під’їзду.

Джерело: 20 хвилин

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер