images/stories/logosait_new.jpg

 

У Києві зірвали марш на підтримку трансгендерів

У Києві зірвали марш на підтримку трансгендерів
Фото: УНН
Марш ЛГБТ-активістів так і не відбувся

Біля станції метро Університет постраждали дві дівчини. Невідомий розпилив у їхній бік газовий балончик.

У центрі Києва представники правих радикальних організацій зірвали марш за права трансгендерів. Про це повідомляє УНН у неділю, 18 листопада.
Марш повинен був початися від парку Шевченка, однак точка збору була змінена на метро Університет, оскільки на запланованому місці зібралися ті, хто виступає проти такої акції.
Біля метро Університет в учасників летіли димові шашки, однак зіткнень не було.
У супроводі поліції учасників маршу провели в метрополітен. Всередину станції метро Університет не пускали людей. Правоохоронці стояли кордоном, щоб за активістами не пройшли ті, хто протестує проти акції. Однак зі станції людей випускали, йдеться в повідомленні.
Пізніше стало відомо, що біля станції метро Університет постраждали дві дівчини. Невідомий розпилив у їхній бік газовий балончик. Дівчата спустилися в підземний перехід, де їм була надана медична допомога.

 

Нагадаємо, у жовтні в харківському Art Club Yellow Zeppelin було зірвано захід Coming Out Fest на підтримку ЛГБТ-спільноти. Націоналісти з організації Фрайкор заявили, що вони не допустять "пропаганди дегенеративних ідей у нашій країні і місті".
Раніше повідомлялося, що за півтора року в Україні учасники праворадикальних організацій зірвали більше 70 ЛГБР-заходів.
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер