images/stories/logosait_new.jpg

 

Сили Асада зазнали втрат у провінції Латакія

Сили Асада зазнали втрат у провінції Латакія
Сирійські військові на радянській БМП-1

Під час обстрілу населеного пункту Сафсара у сирійській провінції Латакія загинуло 18 і поранено одного військовослужбовця сил президента країни Башара Асада.

Про це повідомив російський центр з примирення протиборчих сторін у Сирії пізно ввечері в суботу, 17 листопада.
Зазначається, що, незважаючи на угоду про припинення бойових дій, тривають порушення з боку повстанців, що діють на території Ідлібської зони деескалації.
Так, протягом доби було скоєно три обстріли передмість Алеппо і двічі Хама, населеного пункту Телль-Алуші в провінції Алеппо і населеного пункту Сафсара в провінції Латакія.
"В результаті обстрілу населеного пункту Телль-Алуші провінції Алеппо поранений один військовослужбовець Збройних сил Сирійської арабської республіки (ЗС САР). Під час обстрілу населеного пункту Сафсара провінції Латакія загинуло 18 і поранено одного військовослужбовця ЗС САР", - йдеться в повідомленні.
Російський центр з примиренню закликав командирів повстанців відмовитися від провокацій і встати на шлях мирного врегулювання ситуації.
Раніше ЗМІ і Сирійська наглядова рада з прав людини повідомили про загибель в Сирії шести найманців російської приватної військової компанії Вагнера. Стверджувалося, що стався вибух в колишній будівлі кримінальної поліції, розташованій на трасі Дамаск - Дейр-ез-Зор. Всього загинуло 11 осіб, включаючи п'ять бійців сирійської урядової армії.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер