images/stories/logosait_new.jpg

 

Після двох домашніх поразок волейбольна «Галичанка» віддаляється від лідерів

cropped-267B8365Тернопільський волейбольний клуб «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» у матчах шостого туру чемпіонату України серед жіночих команд Суперліги зазнав двох поразок від команди «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» із Запоріжжя.

Поєдинки у Тернополі могли докорінно змінити нинішнє турнірне розташування команд, пише Прес-служба ФВУ. Адже в разі двох перемог «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» міцно би закріпилася в таблиці на четвертій сходинці, тим самим опустивши «Орбіту-ЗНУ-ОДЮСШ» на третю. Але запорізька команда мала щодо цього власну точку зору…

Насправді запеклого протистояння у цьому двобої не сталося. Запорізькі волейболістки помітно переважали своїх суперниць в усіх компонентах гри, отримуючи головний біль лише від дій головного бомбардира «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ» Олександри Міленко. Та справно намагалася бути корисною скрізь, але як тільки їй доводилося зміщуватися на задню лінію, гості одразу ж збільшували відрив у рахунку.

Фактично, інтрига панувала лише в третіх сетах обох матчів. У першому випадку на допомогу Міленко прийшла Людмила Борознова, і це дозволило тернополянкам перевести суперечку на «більше-менше». Проте там останнє слово залишилося за лідеркою запорожанок Вікторією Савченко та її партнерками. У другому матчі ж підопічні головного тренера тернополянок Віктора Туркули взагалі вели перед – 18:12. Але у відповідь отримали від опоненток потужний ривок – 10:0, в організації якого провідну роль знову відіграла Савченко.

Таким чином, «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» зберегла за собою в таблиці другий рядок, тоді як «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» віддалилася від трійки лідерів уже на відстань п’яти перемог…

Волейбол. Чемпіонат України. Суперліга. Жінки. 6-й тур.

Тернопіль. Спорткомплекс ТНЕУ.

16.11.2018 р.

«Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» – «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» 0:3 (18:25, 17:25, 25:27)

17.11.2018 р.

«Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» – «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» 0:3 (20:25, 18:25, 21:25)

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер