images/stories/logosait_new.jpg

 

Екс-президент Перу попросив притулку в Уругваї

Екс-президент Перу попросив притулку в Уругваї
Екс-президент Перу Алан Гарсія

Суддя задовольнив клопотання прокурорів про заборону виїзду Гарсії за кордон строком на 18 місяців у зв'язку з розслідуванням справи про корупцію.

Колишній президент Перу Алан Гарсія, якого підозрюють у корупції, попросив притулку в Уругваї після того, як суд заборонив йому виїзд за кордон строком на 18 місяців. Як повідомляє агентство AP, відповідні дані агентству повідомили в Міністерстві закордонних справ Перу.

"Колишній президент Перу запросив притулок у посольстві Уругваю через кілька годин після того, як суддя забрав у нього паспорт (на час розслідування) справи про корупцію", - зазначено в повідомленні.
МЗС країни поінформувало, що уругвайський посол повідомив міністерству про те, що Гарсія прибув в його резиденцію і попросив президента Уругваю Табаре Васкеза надати йому притулок.
Раніше суддя задовольнив клопотання прокурорів про заборону виїзду Гарсії за кордон строком на 18 місяців у зв'язку з розслідуванням справи про корупцію відносно незаконних платежів бразильської будівельної компанії Odebrecht.
Раніше повідомлялося, що колишній глава Каталонії Карлес Пучдемон планує просити притулку в Німеччині.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер