images/stories/logosait_new.jpg

 

В Підволочиську пройшов чемпіонат області з гандболу серед дівчат

В Підволочиську пройшов чемпіонат області з гандболу серед дівчат

Впродовж двох днів, 16-17 листопада, в Підволочиську у спортивному залі місцевої ДЮСШ пройшов чемпіонат області з гандболу серед дівчат 2004-2006 років народження та 2007 року народження і молодших, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Участь у турнірі взяли команди міста Тернополя, Козівської, Теребовлянської, Підволочиської ДЮСШ та Лановецької ОТГ. Продемонструвавши непогану майстерність, чемпіоном області у віковій групі 2004-2006 р.н. стала команда ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту міста Тернополя (тренер Лобур Володимир), друге місце за Лановецькою ЗОШ №2 (тренер Боденчук Василь), і бронзовими призерами стали дівчата Теребовлянської ДЮСШ (тренер Станчак Андрій).

Наймолодші учасниці - 2007 р.н. і молодші - вперше виступали на таких змаганнях, і хоча майстерності їм ще бракує, зате емоції вирували через край. Перше місце вибороли юні гандболістки Лановецької ЗОШ №2 (тренер Боденчук Василь), на другому місці дівчата Підволочиської ДЮСШ (тренер Гладин Анатолій), і третіми стала команда Козівської ДЮСШ (тренери Личак Ольга, Мацишин Наталія).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер