images/stories/logosait_new.jpg

 

Результати 1-го туру Вищої футзальної ліги Тернопільщини

Результати 1-го туру Вищої футзальної ліги Тернопільщини

18 листопада, у спортивному комплексі "Політехнік" відбувся матчі сьомого туру в Тернопільській вищій футзальній лізі, повідомляє ФФТО.

Вища ліга.  1 тур.

"Медобори" – "Себн-Скриня" – 3:6



"Майбутнє сиріт" – "Арсенал" – 3:6

Голи: Руслан Баб’як-3 – Ігор Квятковський-4, Роман Демків, Олександр Була.

Тривалий час рахунок у матчі не був відкритий, аж поки свою "гармату" не включив Ігоря Квтяковський, котрий точно пробив після розіграшу м’яча з ауту. До перерви він ще раз зумів відзначитися.

У другому таймі завдяки зусиллям Руслана Баб’яка команда "Майбутнє сиріт" рахунок скоротила, однак "каноніри" до дозволи суперникові його вирівняти. Особливо важливим і красивим був третій гол Квятковського, якого він забив прихованим ударом у дальній кут.

"Агропродсервіс" – "Віго-Острів" – 2:2

Голи: Микола Салик, Ігор Бадло – Максим Паюк, Михайло Паюк.

Поєдинок зібрав зіркових футболістів минулого і теперішнього тернопільського футболу. Команди була гідна одна одної, тому нічийний результат можна вважати цілком закономірним.

Вже на старті матчу після вивіреної передачі Ігоря Бадла, точним був удар у нижній кут воріт Миколи Салика (1:0). Команда з Острова рахунок зрівняла завдяки точному удару Максима Паюка.

Незадовго після розіграшу м’яча на правому краю атаки "Агропродсервісу", спрацювала "гармата" Ігоря Бадла (2:1). Однак практично одразу команда з Настасова проґавила контратаку суперника і Михайло Паюк завдав підступного удару в нижній кут воріт (2:2).

У другому таймі голів глядачі не побачили, однак емоції в ньому вирували не менші, ніж у першому. Зокрема, Богдан Іванців з "Агропродсервісу" поцілив у хрестовину, а за 30 секунд до завершення ігрового часу "Віго-Острів" отримав право на пробиття 10-метрового удару. Однак з ударом Ігоря Копцюха справився голкіпер "Агропродсервісу" Іван Рогаль.

Отож, матч так і завершився бойовою нічиєю – 2:2.

 

"Алюр" – "Вікторія" – 6:6

Голи: Євген Гурін-3, Микола Когут, Андрій Хархут, Богдан Гевчук – Микола Гнатишин-2, Андрій Богач-2, Роман Шиптицький, Петро Грабчак.

Після першого тайму здавалося, що "Вікторія" здобуде легку перемогу. Практично всі удари її гравці були результативними. Особливо в її складі виділявся Микола Гнатишин, котрий у підсумку відзначився дублем.

У другому таймі гравці "Алюра" знайшли в собі сили, переламали хід поєдинку в наприкінці матчу і суперечливому моменті (у всякому разі, такої думки були гравці "Вікторії"), зуміли врятувати матч від поразки.


"Ланівці-ОТГ" – "ДСО" – 3:2

Голи: Олег Критюк, Михайло Войцещук, Андрій Мороз – Владислав Левчик, Сергій Коваль (а/г).

Ланівчани зуміли відзначитися в першому таймі одного разу, не пропустивши у свої ворота жодного м’яча. А після перерви команди обмінялася двома голами кожна і в підсумку ФК "Ланівці ОТГ" підтвердив, що і в цьому сезоні буде одним з претендентів на призові місця.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер