images/stories/logosait_new.jpg

 

Раніше судимого тернополянина поліцейські затримали за підозрою у вчиненні крадіжки

polizЧастину 3 статті 185 Кримінального кодексу слідчі Тернопільського відділу поліції інкримінують раніше судимому тернополянину. Зловмисник обікрав продуктовий склад на ринку, де працював.

Про те, що стала жертвою крадія, власниця торгового приміщення дізналася від поліцейських. Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника відділення слідчого відділу ТВП Мирон Шеремета, найімовірніше, крадій не раз «господарював» на чужому складі. Власниця заявила про крадіжку дев‘ятиста пляшок олії кожна ємністю п’ять літрів та тридцять двокілограмових пакетів муки. У день, коли зловмисника затримали, у нього було вилучено третину товару.

Поліцейські встановили, лиходій взяв собі у помічники товариша, щоправда, про крадіжку останньому не розповів, сказав, що забирає товар в рахунок заробітної плати, адже з роботи розрахувався, а зарплату йому власниця не виплатила.  Ввечері крадій спільно з помічником вантажили товар у таксі, коли їх застав охоронець ринку. Він й повідомив поліцейських.

37-річного крадія, до слова, раніше судимого за майнові злочини, поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер