images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі виявлено заправні станції, що працювали без дозвільних документів

46519963_2092176677511964_8805731500050874368_n У Тернопільській області тривають спільні заходи органів прокуратури, Національної поліції, представників Державної служби з надзвичайних ситуацій та управління Держпраці щодо виявлення і припинення протиправної діяльності нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, що діють на території області.
Зокрема, Тернопільською місцевою прокуратурою, спільно з працівниками поліції викрито діяльність незаконної автомобільної заправної станції по вул. Текстильній у м.Тернополі.
Установлено, що АЗС реалізовувала дизельне пальне без відповідних документів дозвільного характеру. Окрім цього, на вул. Об’їзній виявлено нелегальний газозаправний пункт, де реалізовувався скраплений газ без будь-яких документів.
У ході проведених санкціонованих обшуків вилучене вибухонебезпечне обладнання, документи про роботу об’єктів та більше 1700 л дизельного палива.
Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1, ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер