images/stories/logosait_new.jpg

 

Майже 4 400 касових апаратів зареєстровано на Тернопільщині

Протягом січня-жовтня 2018 року фахівці Головного управління ДФС у Тернопільській області зареєстрували 764 реєстратори розрахункових операцій. За даний час скасовано реєстрацію 759 одиниць техніки.

Нагадаємо, що скасуванню підлягають реєстратори розрахункових операцій, в яких завершився семирічний термін експлуатації або ж вичерпався дев’ятирічний строк з дати виготовлення касового апарату. Отже, розпломбуванню та скасуванню підлягають РРО, які були введенні в експлуатацію в 2011 році або ж виготовлені в 2009 році.

Загалом на обліку територіальних органів ДФС у Тернопільській області перебуває 4 390 реєстраторів розрахункових операцій.

Варто мати на увазі, що фіскальною службою  забезпечено функціонування інформаційної системи E-Receipt. Експериментальний  проект розпочатого відповідно до постанови Кабміну щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно–технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій.

У рамках функціонування даної системи ДФС реалізовано і електронний сервіс, який дозволяє покупцеві товарів (послуг) здійснювати пошук та перегляд як фіскального касового чеку, що формується традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і електронного фіскального чеку, створеного новітніми РРО.

Сервіс знаходиться у відкритій частині Електронного кабінету, доступ до якої здійснюється в режимі реального часу (24/7/365) без ідентифікації осіб за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check.

Сектор комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер