images/stories/logosait_new.jpg

 

Провідні тернопільські університети відвідав очільник Тернопільської юстиції

Протягом тижня начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов зустрічався із студентами провідних Тернопільських вищих навчальних закладів. Зустріч була присвячена Міжнародному дня студента та в рамках реалізації Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Студентам Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка, Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя, Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, Тернопільського коледжу Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» та юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету проведено лекції на тему: «Новації в діяльності Міністерства юстиції: міф чи реальність».

Міністерство юстиції України реалізувало чимало успішних проектів якими зараз активно користуються громадяни та продовжує запроваджувати новації, які забезпечують захист прав громадян, відкритість влади і створюють зручні сервіси для українців. Наразі перетворення, що відбуваються у системі юстиції стосуються буквально кожного. Міністерство юстиції України втілює в життя здавалося би неймовірні для сьогодення новації.

Звичайно, напрямків діяльності в Головному територіальному управлінні дуже багато, вони всі різновекторні та, в певному сенсі, пронизують будь-яку сферу: від народження маленького громадянина до засвідчення заповіту, від реєстрації бізнесу до методичної допомоги в організації роботи державних підприємств, установ та організацій, від правопросвітницької діяльності до міжнародного співробітництва.

«Сьогодні є всі передумови для побудови сучасної правової держави. В Україні ми маємо потужне громадянське суспільство, завдяки якому в державі відбуваються демократичні зміни. Коли ми впроваджуємо прозорі конкурси, справедливу систему відбору, оцінювання та навчання, ми будуємо дійсно професійну, демократичну та європейську систему державного управління» – зазначив очільник Тернопільської юстиції Едуард Кольцов.

Особливу зацікавленість у студентів викликала можливість отримання податкової знижки на навчання, можливість стажування та майбутнього працевлаштування в органах юстиції.

Студенти мали змогу ставити питання спікеру, що сприяло кращому сприйняттю та розумінню теми.



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер