images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбулась прем’єрa історичного бойовикa «Король Дaнило»

1465353Прем’єра історичного бойовика «Король Данило» відбулася у Тернополі. Стрічку знімали на тридцяти локаціях Західної України, зокрема і на території Тернопільщини.

Зйомки історичного бойовика «Король Данило» розпочалися у 2017-му році. Як повідомив режисер та актор Олександр Назарчук, знімали стрічку у Запорізькій і Тернопільській областях. Переважно актори працювали на території нашого регіону. Сюжет фільму відображає події ХІІІ століття.

«Люди тоді завжди жили в напрузі, адже війна може з’явитися коли завгодно. У 1238 році Данило разом зі своїм братом Васильком атакували прикордонний замок одного ордена. Узявши в полон їх магістра, той від імені ордена запропонував союз проти загрози, яка хвилею йде зі сходу. Ім’я їй монголи-татари, яких веде за собою легендарний хан Батий. У Данила, як князя Волинсько-Галицького, є два варіанти: війна або договір. Розуміючи, що силою побороти монгол не вийде, чоловік ризикує всім і їде в лігво ворога укладати договір. Із першого погляду, ця затія приречена на провал, і Батий легко може обезголовити свого гостя, але як воно буде насправді, глядач дізнається у фільмі».

Фільм «Король Данило» показуватимуть у кінотеатрах Тернополя і України.

Джерело: За Збручем

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер