images/stories/logosait_new.jpg

 

Банда небезпечних злочинців намагалася вдертися в дім Бекхемів

Британська зіркова родина Бекхемів мало не стала жертвами мандрівної банди злочинців, котру пов'язують із убивствами, грабунками і торгівлею наркотиками впродовж 30 років.

За останні два місяці було скоєно дві спроби проникнення до маєтку Девіда та Вікторії в Осксфордширі.

Трьох зловмисників зафіксували камери спостереження, пише The Daily Mail.

Маєток Бекхемів став мішенню для банди злочинців

Під час однієї зі спроб влізти до маєтку їх наполохали сусіди, під час другої по тривозі піднялася охорона. Викликали й поліцію. На щастя, Девід, Вікі та їхні діти, які проводять у Оксфордширі майже кожні вихідні, в цей час були у Австралії. Але інциденти їх дуже налякали і засмутили.

"Девід та Вікторія абсолютно цим пригнічені. Вони дуже стараються захистити свою родину і своє домашнє життя, і думка, що хтось може до них вдертися, їх дуже засмучує", - зазначило джерело.

Зловмисники потрапили на камеру спостереження

"Девіда страшенно злить той факт, що йому доведеться оточувати себе високотехнологічними і надзвичайно суворими заходами безпеки. Йому хотілося би нормального життя, але його пріоритет номер один - захистити дружину, дітей і всю родину. Він страшеннозлий через те, що мусить іще більше посилити охорону", - додав інформатор.

Тепер на території маєтку Бекхемів, який коштує понад 7,7 мільйона доларів, будуть увімкнені датчики руху, а охоронці з собаками регулярно патрулюватимуть територію.

До слова, неподалік від Бекхемів орендують "дачу" принц Гаррі та Меган Маркл. Мешкає неподалік і колишній прем'єр Великобританії Девід Камерон.

Нагадаємо, лише нещодавно Девід та Вікторія Бекхем продали свій маєток у Беверлі-Хіллз за понад 33 мільйони доларів.

Фото з Instagram Бекхема та The Daily Mail

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер