images/stories/logosait_new.jpg

 

В Укравтодорі розповіли про стан доріг

В Укравтодорі розповіли про стан доріг
Фото: Пресс-служба Мининфраструктуры
Проїзд на дорогах державного значення забезпечений

Дорожнє покриття в Івано-Франківській і Чернівецькій - засніжене, а в Черкаській і Одеській областях - ожеледиця.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечений, проте, в низці регіонів спостерігаються опади. Про це в середу, 28 листопада, повідомила прес-служба Укравтодору.

Так, вранці в середу опади у вигляді снігу спостерігаються в Кіровоградській, Закарпатській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях. В Івано-Франківській, Чернівецькій дороги - засніжені, а в Черкаській і Одеській областях - місцями ожеледиця.

Температура повітря в північних, центральних і західних областях коливається від -2° до -10°С, у східних і південних областях -4° ... + 8°С.

"Проїзд на дорогах державного значення забезпечений. Стан покриття на а/д державного значення мокрий. В Івано-Франківській, Чернівецькій - засніжений, в Черкаській та Одеській областях на покритті - місцями ожеледиця", - зазначили в Укравтодорі.

"На перевальних ділянках доріг невеликий сніг на Ужоцькому перевалі. Температура повітря - від -11°С. Стан покриття - мокрий", - додали у відомстві.

Нагадаємо, декількома днями раніше в Київській області через негоду закрили дороги для вантажівок. А до розчищення доріг в Києві залучені 352 одиниці спецтехніки.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер