images/stories/logosait_new.jpg

 

Мексика вручить зятю Трампа орден

Мексика вручить зятю Трампа орден
Джаред Кушнер отримає високу нагороду Мексики

Джаред Кушнер отримає орден Ацтекського орла, який є вищою нагородою Мексики для іноземних громадян.

Раднику і зятю президента США Дональда Трампа Джареду Кушнеру уряд Мексики вручить одну з вищих державних нагород - орден Ацтекського орла. Про це у вівторок, 27 листопада, повідомило мексиканське МЗС.

Зазначається, що нагороду вручать за "видатні заслуги в досягненні нової угоди між Мексикою, США і Канадою (Т-МЕС)".

"Пан Кушнер зіграв фундаментальну роль протягом усього процесу переговорів, підтримавши в рішучій манері розвиток торговельних переговорів між країнами", - йдеться в комюніке відомства.

МЗС Мексики наголосило, що участь Кушнера стала вирішальною у забезпеченні невиходу США з угоди NAFTA шляхом початку відповідних переговорів.

Т-МЕС в Мексиці називають договір про Північноамериканську зону вільної торгівлі USMCA, який повинен бути підписаний на саміті G20 в Буенос-Айресі і прийде на зміну чинному з 1994 року NAFTA.

Нагадаємо, наприкінці серпня США, Канада і Мексика почали переговори про реформу найбільшої в світі зони вільної торгівлі (NAFTA).

Ще в ході передвиборної кампанії Дональд Трамп обіцяв розірвати договір NAFTA, називаючи його "найгіршою торговою угодою, будь-коли укладеною" Вашингтоном. Однак пізніше американський лідер вирішив не припиняти співпрацю в рамках угоди, а домагатися вигідніших умов торгівлі для США.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер