images/stories/logosait_new.jpg

 

Версія для друку Кевін Спейсі переховується від поліції та ФБР?

Минув уже рік, відколи вибухнув гей-секс-скандал навколо актора Кевіна Спейсі, і відтоді зірка жодного разу не з'являвся на публіці.

Більше того, кажуть, знайти його не може ні поліція, ні ФБР.

Про це пише Radar Online.

У листопаді 2017-го Спейсі оголосив, що робить паузу в кар'єрі та лягає до реабілітаційного центру, бо потребує допомоги фахівців. І справді ліг до фешенебельного закладу в Аризоні, де місяць коштує 25 тисяч доларів, але з 45-денної програми пробув лише 21 день.

За свідченням джерел, 58-річний актор покинув США на приватному літаку і відтоді носиться по світі.

Кевін Спейсі в бігах?

"Кевін знає, якщо його не знайдуть, то не зможуть вручити судові папери, і не буде слідства. Їздячи по світі, він намагається бути на один крок попереду за лондонську поліцію та ФБР, постійно перебуваючи в русі та сидячи на шиї в своїх багатих друзів", - зазначив інформатор.

Імовірно, нині Спейсі переховується на території закритого поселення в Каліфорнії, і "викурити" його звідти не змогли навіть пожежі. На думку інформаторів, минуть роки, перш ніж актор наважиться вийти з підпілля.

Нагадаємо, серед чоловіків, яких буцімто домагався Кевін Спейсі, були його колеги за "Картковим будиночком" та навіть член королівської родини Норвегії.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер