images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині троє чоловіків замерзли насмерть

t_1_holodРізке падіння температури повітря, що сталося днями на Тернопільщині, не минуло без трагічних наслідків. За два останні дні листопада офіційно зареєстровано 5 випадків переохолодження людей, на жаль троє з них померли.

Так, 29 листопада в санпропускник Борщівської районної лікарні були доставлені тіла двох чоловік (65-річного жителя смт. Мельниця-Подільська та 55-річного жителя с. Зелене). 30 листопада було проведено судово-медичну експертизу та встановлено, що причиною смерті є загальне переохолодження організму.

30 листопада близько 20.00 годин до Монастириського районного територіального медичного об’єднання з діагнозом «Загальне переохолодження організму, агональний стан» госпіталізовано 50-річного жителя с. Дубенка Монастириського району. На жаль, медики не змогли врятувати потерпілого і той помер у лікарні.

Також були ще два випадки переохолоджень в Підволочиському районі, де в Скалатську лікарню доставили 47-річного чоловіка з діагнозом «Алкогольне сп’яніння, загальне переохолодження організму» та в Теребовлянському районі, де в Теребовлянську лікарню з діагнозом «Загальне переохолодження організму» госпіталізовано 66-річного чоловіка, якого виявлено без свідомості на вулиці С.Стрільців у м. Теребовля випадковими перехожими.

Джерело: Погляд

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер