images/stories/logosait_new.jpg

 

У Нігерії президент прокоментував чутки про свою заміну клоном

У Нігерії президент прокоментував чутки про свою заміну клоном
Мохаммаду Бухарі у грудні виповниться 76 років

Інформацію про те, що президента Бухарі підмінили двійником з Судану на ім'я Джубріл, поширюють деякі його політичні опоненти.

Президент Нігерії Мохаммаду Бухарі спростував чутки про те, що він нібито помер і був замінений на клона. Про це повідомляє The Guardian у понеділок, 3 грудня.
"Це реальний я, запевняю вас. Незабаром відсвяткую свій 76-й день народження", - сказав Бухарі на конференції в Польщі.
За його словами, багато хто сподівався, що він помер під час тривалої хвороби в 2017 році.
"Дехто навіть звернувся до віце-президента з проханням розглянути їх кандидатуру в якості його заступника, оскільки вважали мене мертвим. Це збентежило його, і, звичайно, він відвідав мене, коли я відновлювався в Лондоні", - зазначив Бухарі і додав, що розповсюджувачі подібної інформації - неосвічені і нерелігійні люди.
Таким чином президент Нігерії прокоментував чутки, що активно циркулюють у соцмережах вже кілька місяців. Інформацію про те, що його підмінили двійником із Судану на ім'я Джубріл, поширюють в тому числі і деякі з політичних опонентів Бухарі. Ніяких доказів цим словам не надавалося, однак ролики з такими даними переглянули тисячі разів.
Мохаммаду Бухарі виповниться 76 років 17 грудня. У лютому він має намір піти на чергові президентські вибори.
У 2017 році Бухарі провів п'ять місяців на лікуванні в Великобританії. Чим саме він хворів, не повідомлялося. За два роки до цього представники опозиції повідомили, що у глави держави рак простати, проте він цю інформацію спростовує.
Раніше в Мережі став популярний ролик, на якому зображений двійник Дональда Трампа. Чоловік практично точна копія президента Америки, але має "пивне черевце".

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер