images/stories/logosait_new.jpg

 

Уродженка Тернопільщини стала міністром

ee6b50604152de05cb6214e44452461c_XLНовостворене Міністерство у справах ветеранів днями очолила уродженка Тернопілля Ірина Фріз. Сама вона родом із села Шупарка Борщівського району.

За її призначення на цю посаду проголосували 270 народних обранців.

Що ж нам відомо про Ірину Фріз? Вона очолювала постійну делегацію Верховної Ради в Парламентській асамблеї НАТО, була членом комітету парламенту з питань національної безпеки і оборони, очолювала підкомітет з питань безпеки державних інформаційних систем. Фріз пройшла до Верховної Ради під №30 списку партії “Блок Петра Порошенко”. До цього вона працювала помічником Петра Порошенка під час його перебування на різних державних посадах, зокрема під час перебування його народним депутатом і секретарем Ради національної безпеки і оборони.

Цікаво, що сама очільниця Міністерства у справах ветеранів говорить, що її відомство почне повноцінно діяти ще не скоро.

- Процес утворення міністерства, на жаль, довгий за нашими процедурними правилами, і відповідно у повному обсязі міністерство зможе запрацювати лише з червня місяця. Ми маємо пройти довгу процедуру призначення державного секретаря, затвердження та формування штатної структури, – зазначила Ірина Фріз.

Джерело: Тернополяни

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер