images/stories/logosait_new.jpg

 

Святкова клітинка і сріблясте диво: Міддлтон в один день вигуляла два ефектні вбрання

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон мала досить напружений вівторок. Спочатку вони з чоловіком Вільямом влаштовували в Кенсингтонському палаці передріздвяну вечірку для сімей військовослужбовців, а потім мали мчати на дипломатичний прийом до королеви у Букінгемський палац.

Та Кетрін упоралася і з розривом у кілька годин вигуляла два дуже різні, але дуже гарні вбрання.

На вечірці, де зимовий настрій у теплу погоду забезпечили штучним снігом, Міддлтон була в максі-спідниці з "шотландки" від Emilia Wickstead. Як пише The Daily Mail, коштує така 1850 доларів.

Кейт і Вільям у Кенсингтонському палаці приймали родини військовослужбовців
Схоже, в цих двох уже святковий настрій
Під штучним снігопадом Кейт вигуляла спідницю в клітинку
Герцогові та герцогині навіть "прилетіло" сніжками

А для великої зустрічі з послами та іншими високими гостями жінка принца Вільяма перевділася в ошатну біло-cріблясту вечірню сукню Jenny Packham, пише Harper's Bazaar.

Голівку свою вона прикрасила улюбленою тіарою принцеси Діани. Схоже, в Кейт ця прикраса теж стала улюбленою, бо надягає герцогиня її не вперше.

На урочистий прийом до королевии Міддлтон вбралася мов казкова принцеса

Як пише журнал Town & Country, тіару Lover's Knot виготовили в 1914-му році на замовлення королеви Мері. Це була репліка тіари, що колись належала бабусі Її Величності (вважається, що та перша тіара нині зберігаться в якійсь приватній колекції).

Це була улюблена тіара леді Ді

Після смерті королеви Мері тіара перейшла до її онуки, Єлизавети ІІ. Та надягала її кілька разів у 1950-ті роки, а в 1981-му передала своїй невістці Діані. Та Lover's Knot дуже вподобала і часто носила, попри те, що від важкої прикраси їй боліла голова. Після розлучення Діани й Чарльза тіара повернулася до королівської скарбниці, де дочекалася Кейт.

Як відомо, луки Міддлтон неодноразово вже порівнювали з відомими образамии леді Ді.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу, королівського фотографа Марка Катберта, з соцмереж

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер