images/stories/logosait_new.jpg

 

Підвищити правову обізнаність тернополян допоможуть фахівці ДФС в області

У рамках проведення Всеукраїнського тижня права організовуються заходи, спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх реалізації й захисту. Фахівці Головного управління ДФС у Тернопільській області теж долучаться до такої роботи. Згідно з цьогорічним розпорядженням Кабінету Міністрів України тиждень права триватиме з 10 по 14 грудня.

Фахівці ДФС в області нададуть всім охочим правову допомогу за напрямом діяльності відомства. Нагадуємо, що тематика заходів стосуватиметься реалізації прав людини, у тому числі незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих внаслідок зазначених операцій.

Отож, кожен, хто бажає підвищити свою правову обізнаність, може звернутися в центри обслуговування, що діють при територіальних відділеннях Головного управління ДФС у Тернопільській області, та отримати необхідну інформаційну допомогу.

Довідково: 10 грудня в Україні й в усьому світі відзначається Міжнародний день прав людини. Цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини - перший міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод усіх людей. Цим документом було проголошено, що найвищою цінністю є людське життя, його безпека, гідність, а також громадянські, політичні, соціальні, культурні права людини, які кожна держава зобов’язана захищати силою Закону.


Сектор комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області



О.Мацех


Погоджено:

Н.Сорока







Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер