images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські розшуківці оперативно затримали злодія-гастролера

polЗа підозрою у вчиненні крадіжки оперативники обласного та міського карного розшуку спільно з працівниками управління патрульної поліції затримали 35-річного мешканця Полтави. Зловмисник поцупив з рейсового автобуса конверт з документами та грошима.

Інцидент трапився на центральному автовокзалі Тернополя.  Отримавши повідомлення про крадіжку, правоохоронці почали  встановлювати обставини злочину. З’ясувалося, що у водія поцупили  конверт з документами та грошима, який він мав передати 21-річній тернополянці.

Оперативно-розшуковими заходами поліцейські  встановили особу причетну до злодіяння  та автомобіль, на якому він міг пересуватися. Орієнтування щодо розшуку підозрюваного розіслали всім черговим нарядам. Вже невдовзі патрульні зупинили автівку, в якій був зловмисник. У нього вилучили крадений конверт, в якому окрім документів було 300 євро.

Підозрюваний у протиправному – раніше неодноразово судимий 35-річний житель Полтави. Працівники поліції перевіряють його на  причетність до вчинення ще однієї крадіжки у Тернополі.

Наразі полтавчанина затримано згідно статті 208 КПК. Щодо нього розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер