images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі урочисто відзначили День місцевого самоврядування

01З нагоди Дня місцевого самоврядування, що відзначається в Україні щорічно 7 грудня, в Українському домі «Перемога» відбулися урочисті заходи за участі очільника Тернополя Сергія Надала.

Під час заходу міський голова привітав усіх присутніх зі святом та відзначив кращих представників галузі подяками, цінними подарунками та Нагородними знаками. Зокрема, близько 100 працівників виконавчих органів міської ради, представників депутатського корпусу та комунальних підприємств отримали нагороди за високий професіоналізм у роботі, наполегливу працю на благо громади міста та добросовісне виконання службових обов’язків.

«Відзначення Дня місцевого самоврядування для нас стало уже доброю традицією, і саме у цей день хочеться говорити про ту сильну та активну українську самоврядну громаду, яка не раз піднімала державу з небуття, – підкреслює Сергій Надал. –  Сьогодні самоврядування- це щоденна праця кожного мешканця міста заради  його розвитку і процвітання, це – вдала форма відкритої прямої народної влади, яка передбачає постійний діалог між громадою Тернополя та органами місцевого самоврядування. В цей день я хочу подякувати усім Вам за спільну працю, і нехай та здатність самореалізовуватися, і ті добрі традиції самоврядування, які є зараз, допоможуть успішно розвиватися нашій громаді, нашому місту і нашій країні».

До слова, під час урочистостей, очільник Тернополя відзначив також Премією ім. Володимира Лучаківського у розмірі 10 тис. грн. Фик Андрія у номінації «Формування позитивного іміджу міста» та Литвинюк Галину у номінації «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення».

Нагадаємо, щорічне вручення Премії запроваджене з метою вшанування пам’яті Володимира Лучаківського та відзначення тернополян, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу Тернополя.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер