images/stories/logosait_new.jpg

 

Американський сенатор відвідав полігон у Львівській області

Американський сенатор відвідав полігон у Львівській області
Фото: U.S. Embassy Kyiv
Американський сенатор Джонсон відвідав Яворівський полігон

Рон Джонсон відвідав Яворів, щоб продемонструвати підтримку давнього співробітництва у військовій сфері між Україною і США.

Сенатор США Рональд Джонсон відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки у Яворівському районі Львівської області, щоб висловити підтримку співпраці України і США у сфері оборони. Про це йдеться в повідомленні посольства США в Україні у Twitter.
"Сьогодні сенатор США Рон Джонсон відвідав Яворів, щоб продемонструвати підтримку давнього співробітництва у військовій сфері між Україною і США, яка підвищує обороноздатність обох наших країн", - наголошується в повідомленні.
"Я приїхав в Україну з однією основною метою - продемонструвати міцну підтримку народу України Америкою, нашим урядом і нашим народом, а також нашу незмінну підтримку вашої територіальної цілісності", - сказав Джонсон.

 

(1/2) U.S. @SenRonJohnson visited Yavoriv today to show support for the longstanding U.S.-Ukrainian military cooperation that improves the defense capabilities of both of our nations. pic.twitter.com/gKSTl2iJFH

(1/2) U.S. @SenRonJohnson visited Yavoriv today to show support for the longstanding U.S.-Ukrainian military cooperation that improves the defense capabilities of both of our nations.

22 человек(а) говорят об этом

Раніше президент Петро Порошенко прийняв американського сенатора Рональда Джонсона і подякував Вашингтону за тверду підтримку України і засудження дій РФ у Керченській протоці.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер