images/stories/logosait_new.jpg

 

"Оскар" змінить ведучого церемонії через гомофобський скандал

Американський комік Кевін Гарт, який мав вести 91-шу церемонію "Оскар" у лютому, відмовився від цієї почесної ролі. Цьому передував гучний скандал - 39-річній зірці пригадали його давні гомофобські твіти та образливі висловлювання, які він дозволяв собі у стендап-виступах.

Як пише Variety, у своєму Instagram Гарт виклав кілька відеозвернень на цю тему. Він заявив, що на нього тиснуть, вимагаючи публічних вибачень.

Кевін Гарт мав вести церемонію "Оскар". Але щось пішло не так

"Моя команда дзвонить мені: "Боже мій, Кевіне, всі засмучені через твіти, які ти писав багато років тому..." Людоньки, мені майже 40. Якщо ви не вірите в те, що люди змінюються, дорослішають, розвиваються з віком, тоді я не знаю, що вам сказати. Якщо вам кортить тримати людей у такій позиції, де вони завжди мусять виправдовуватися за своє минуле, то я не з таких, чуваки", - сказав Гарт.

Як повідомив актор, Американська кіноакадемія висунула йому ультиматум: або він вибачається, або вони шукатимуть іншого ведучого.

Кевін наголосив, що не вибачатиметься, бо тема його гострих висловлювань уже неодноразово піднімалася, він їх уже коментував і вже визнавав, що був неправий. Відтак більше він повертатися до цієї теми не вважає за потрібне.

Утім через кілька годин у своєму Twitter актор повідомив, що не вестиме "Оскар". І таки приніс офіційні вибачення.

I have made the choice to step down from hosting this year's Oscar's....this is because I do not want to be a distraction on a night that should be celebrated by so many amazing talented artists. I sincerely apologize to the LGBTQ community for my insensitive words from my past.

29.7K people are talking about this

"Я вирішив відмовитися від ролі ведучого цьогорічного "Оскара"... тому, що не бажаю відволікати на себе увагу в цей вечір, присвячений багатьом талановитим артистам. Я щиро вибачаюся перед ЛГБТ-спільнотою за нетактовні висловлювання в минулому", - написав актор.

Як відомо, минулий рік для Кевіна Гарта теж  не минув без скандалу. Зірка попався на тому, що зраджував вагітну дружину, та став мішенню для шантажу.

Фото з Instagram Гарта

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер