images/stories/logosait_new.jpg

 

Під час снігопаду буде обмежено в’їзд вантажівок у Тернопіль

У випадку сильних снігопадів буде обмежено в’їзд великовантажних та великогабаритних транспортних засобів у Тернопіль. Наразі вантажівки курсують без обмежень, адже снігоприбиральна техніка прибирає дороги практично цілодобово.

Попри це, закликаємо тернополян інформувати Патрульну поліцію або цілодобову гарячу лінію 15-80 у випадку, якщо вантажівка на території міста  «застрягла», або ускладнює рух іншим транспортним засобам.

До слова, у Тернополі впродовж доби оголошено «жовтий рівень» системи оповіщення. У зв’язку з цим прохання до тернополян, при можливості, утриматися від пішохідних прогулянок містом, без потреби не виїжджати приватним транспортом на вулиці, не паркувати автотранспорт біля контейнерних майданчиків, дерев та фасадів будинку, а також не залишати автомобілі у дворах, аби комунальні служби змогли ефективно прибрати прибудинкові території від снігу та ожеледі механізованим способом.

Закликаємо водіїв, які все таки виїхали на вулиці, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції на автошляхах, уникати ризикованих маневрувань і бути обачними на шляхопроводах, мостах, спусках і підйомах.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер