images/stories/logosait_new.jpg

 

Розгляд письмових звернень громадян – без порушення термінів

Протягом січня-листопада 2018 року до органів Головного управління ДФС у Тернопільській області надійшло 111 письмових звернень від 241 громадянина (у т.ч. 5 колективних звернень), з них 105 заяв та 6 скарг.

Більшість письмових звернень надійшло до ДФС в області 67 заяв, до Тернопільського управління – 24 звернення, по 2 заяви до Кременецького та Чортківського управлінь, на адресу Козівського та Теребовлянського управлінь звернення не надходили.

Письмово до органів ДФС області звернулися по 3 пенсіонери та робітники, 2 підприємці, а також селянин, служитель релігійної організації, журналіст, 13 працівників органів ДФС. По 217 громадянах соціальний стан авторів звернень не визначено.

Із отриманих письмових звернень розглянуто у встановлений законом термін 110. Ще одне звернення перебуває на виконанні, оскільки термін розгляду його не настав.

За результатами розгляду 110 письмових звернень фахівці територіальних органів ДФС Тернопільщини надали роз’яснення на 11 заяв, 28 звернень не підлягали розгляду, 62 звернення вирішено позитивно, 8 звернень надіслано за належністю. Крім того, одне  звернення повернуто авторові відповідно до статті 5 Закону України «Про звернення громадян».



Сектор комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер