images/stories/logosait_new.jpg

 

До кінця року усі тернопільські вчителі та медики отримають заробітну плату

Під час засідання 31-ої сесії Тернопільської міської ради депутати внесли зміни до бюджету міста на 2018 рік.

Зокрема, з метою успішного завершення бюджетного року та недопущення заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ, проектом рішення внесені зміни на загальну суму близько 20 млн. грн., з яких 19 186,7 грн.  -  за рахунок внутрішніх перекидок по основних розпорядниках коштів, а 604, 5 тисяч -  за рахунок збільшення дохідної частини спеціального фонду по коштах пайової участі.

«Сьогоднішнім рішенням ми знімаємо повністю питання заборгованості із виплатою заробітної плати працівникам бюджетної сфери міста до кінця 2018 року, – наголошує Сергій Надал. –  Адже, за рахунок внутрішніх перекидок та завдяки додатковим надходженням, нам вдалося зробити все можливе для того, щоб наші освітяни та медики отримали заробітну плату у повному обсязі».

Найбільша частина коштів, зокрема у сумі понад 10, 5 млн. грн. спрямована на виплату заробітної плати працівникам освітньої та медичної галузей міста. Також, прийнятим рішенням направлено 1,6 млн. грн. на виплату компенсації за пільгове перевезення в міському електричному транспорті, ще 321 тис. грн. -  на відшкодування пільг зв’язку. Понад 1 млн. грн додатково спрямовано на відновлення капітальних видатків закладам охорони здоров’я міста, а 960 тис. грн. – на капітальний ремонт житлового фонду.

Рішенням передбачені також понад 2 млн. грн. на фінансову підтримку КП «Тернопільелектротранс», ще 525 тис. грн. – на виплату грошової допомоги військовослужбовцям за контрактом. Окрім того, додаткові кошти надійшли на: освітлення зоокуточка в гідропарку «Топільче», на закупівлю обігрівача для ПК «Березіль», на реалізацію програми «Культурна спадщина» та на закупівлю інвентаря ДЮСШ з греко-римської боротьби.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер