images/stories/logosait_new.jpg

 

Торгівля ліками через касові апарати

Тернопільське управління ГУ ДФС у Тернопільській області  звертає увагу, що Реєстратори розрахункових операцій не застосовуються платниками єдиного податку:


першої групи;


другої - четвертої груп (фізичні особи - підприємці) незалежно від обраного виду діяльності, обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 1000000 гривень. У разі перевищення в календарному році обсягу доходу понад 1000000 гривень застосування реєстратора розрахункових операцій для такого платника єдиного податку є обов'язковим. Застосування реєстратора розрахункових операцій розпочинається з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням такого перевищення, та продовжується у всіх наступних податкових періодах протягом реєстрації суб'єкта господарювання як платника єдиного податку.


Норми цього пункту не поширюються на платників єдиного податку, які здійснюють реалізацію побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, а також лікарських засобів та виробів медичного призначення (з 01 січня 2019 року).



 

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників або за телефоном:

43-46-10, 43-46-46.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер