images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські борці завоювали по одній золотій і бронзовій медалів в двох престижних турнірах

Тернопільські борці завоювали по одній золотій і бронзовій медалів в двох престижних турнірах

Юні вихованці Тернопільської КДЮСШ №1, які займаються вільною боротьбою, взяли участь ще в двох престижних турнірах. І в Калуші Івано-Франківської області, і в Чернівцях їм удалося завоювати по одній золотій і бронзовій медалі.

У Калуші 120 борців віком до чотирнадцяти років із Одеської, Миколаївської і сусідніх з Івано-Франківською областей, а також Білорусі і Молдови сперечалися за нагороди традиційного "Фестивалю вільної боротьби". В суперечці атлетів, чия вага не перевищує 75 кілограмів, не було рівних Давидові Дедіву, яким опікується Дмитро Красовський. А підопічний Сергія Цимбала Володимир Давибіда виборов "бронзу" у ваговій категорії до 85кілограмів. Варто відзначити і Сергія Подолянюка, з яким також займається Дмитро Красовський. У своїй ваговій категорії юнак фінішував п’ятим.

Аналогічного успіху, як ви вже знаєте, в Чернівцях домоглися і підопічні Валерія Красовського, які взяли учать у традиційному міжнародному турнірі на призи ветеранів боротьби Буковини. В змаганнях взяли участь півтори сотні атлетів віком до тринадцяти років з багатьох областей нашої держави, Молдови, Румунії і Білорусі. І ніхто з них так і не зміг у ваговій категорії до 57 кілограмів скласти гідну конкуренцію Юрієві Беліченку. А серед борців, чия вага не перевищує 48 кілограмів, відзнак за третє місце удостоївся Родіон Чорний. Нарешті п’ятим у своїй ваговій категорії став Володимир Кутник.

Джерело: Вільне Життя

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер