images/stories/logosait_new.jpg

 

Нові рахунки для об’єднаних територіальних громад - з 3 січня 2019 року

Тернопільське управління ГУ ДФС у Тернопільській області повідомляє про відкриття бюджетних рахунків для зарахування надходжень до новоутворених об’єднаних територіальних громад (ОТГ) Тернопільської області. Рахунки вводяться в дію з 03. 01. 2019 року.

У зв’язку з об’єднанням у 2018 році громад сіл, селищ, міст відкрито рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад згідно із переліком видів надходжень та рівнів бюджетів для відкриття рахунків з обліку надходжень до  місцевих бюджетів.

З 2019 року на території Тернопільського району почали функціонувати дві ОТГ : Білецька ОТГ (с.Івачів Долішній, с.Біла, с.В.Глубочок, с.Ігровиця, с.Плотича, с.Чистилів) та Настасівська ОТГ (с.Настасів, с.Мар’янівка, с.Йосипівка).

При цьому зазначаємо, що у зв’язку з об’єднанням у 2018 році територіальних громад сіл, селищ, міст, рахунки для зарахування надходжень будуть відкриті лише для центрів об’єднаних територіальних громад, а по громадах, які увійшли до їх складу ОТГ, з 03.01.2019 рахунки будуть закриті.

Звертаємо увагу, що з 3 січня 2019 вводяться в дію рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад лише за кодами класифікації доходів бюджету, які були передбачені у рішеннях про місцеві бюджети на 2018 рік та інформації органів, що контролюють справляння надходжень бюджету, отриманої у 2018 році. Надалі рахунки довідкриваються (перевідкриваються) згідно з рішенням про місцеві бюджети об’єднаних територіальних громад на 2019 рік та інформацією органів, що контролюють справляння надходжень бюджету, отриманою у 2019 році.

Перелік рахунків для зарахування надходжень до новоутворених об’єднаних територіальних громад, які будуть використовуватися у 2019 році розміщено на сайті ГУ ДФС у Тернопільській області.

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників або за телефоном: 43-46-10, 43-46-46.














Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер