images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернопільській області п'ятеро людей постраждали від вибуху гранати

У Тернопільській області п ятеро людей постраждали від вибуху гранати
Фото: Нацполиция Украины
Уламки гранати РГО

Вибух стався в результаті необережного поводження з гранатою РГО, яку приніс з собою 24-річний житель села Малий Ходачків.

В одному з будинків в Тернопільській області вибухнула граната, в результаті чого поранення отримали п'ятеро молодих людей у ​​віці від 15 до 22 років. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у четвер, 3 січня.

"Нещастя сталося в селі Колодіївка Підволочиського району в приміщенні нежитлового будинку 2 січня близько 23:00. За попередньою інформацією, вибух стався в результаті необережного поводження з гранатою РГО, яку приніс з собою 24-річний житель села Малий Ходачків", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, шестеро друзів: двоє дівчат і четверо хлопців - разом зустрічали в цьому будинку Новий рік, а 2 січня вирішили ще раз зібратися. Однак один з компанії затримався і вчасно не прийшов. Уже після інциденту з'ясувалося, що гранатою хизувався її власник, а потім поставив на стіл. Небезпечний предмет захотіла оглянути одинадцятикласниця. Вона випадково зачепила чеку, і граната вибухнула.

"У всіх постраждалих травми різного ступеня тяжкості - травми очей, хімічні опіки, переломи, розриви барабанних перетинок, рвані рани різних частин тіла. Стан трьох стабільний. Інші в реанімаційному відділенні", - розповіли в поліції.

Правоохоронці з'ясовують, де юнак взяв гранату. Інформацію про подію внесли в ЄРДР за ст.263 ч.1 КК України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

 

Напередодні в одному з гуртожитків Тернополя вибухнула граната, в результаті чого одна людина загинула, ще двоє поранені.

Також повідомлялося, що в Харкові в Індустріальному районі від вибуху гранати загинув чоловік.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер