images/stories/logosait_new.jpg

 

На Закарпатті знеструмлено 12 населених пунктів

На Закарпатті знеструмлено 12 населених пунктів
Фото: ГСЧС
На дорогах на Закарпатті складні умови, але проїзд забезпечений

Більшість аварійних обривів ліній електропередач, що виникли в результаті налипання мокрого снігу та падіння дерев, були ліквідовані ремонтними бригадами.

У Закарпатській області знеструмлені 12 населених пунктів. При цьому заторів на дорогах немає, проїзд забезпечений, повідомляє регіональне управління ДСНС в четвер, 4 січня.

"За інформацією ЗАТ Закарпаттяобленерго, в результаті погіршення погодних умов станом на 06:00 3 січня 2019 залишаються відключеними від електропостачання 12 населених пунктів області (три повністю і дев'ять частково)", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу прес-служба голови області Геннадія Москаля повідомляє, що більшість аварійних обривів ліній електропередач, що виникли в трьох районах Закарпаття в ніч на середу в результаті налипання мокрого снігу та падіння дерев, були ліквідовані ремонтними бригадами Закарпаттяобленерго протягом вчорашнього дня.

Станом на 10 годину ранку автомобільних заторів на чотирьох перевалах на адміністративному кордоні Закарпаття немає, рух транспорту здійснюється в звичайному режимі по всій території області.

Напередодні в Закарпатській області в результаті сильних снігопадів 41 населений пункт залишився без електропостачання.

Також рятувальники попередили про високу лавинну небезпеку в Карпатах - третього рівня.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер