images/stories/logosait_new.jpg

 

Руслана показала ніжки у міні-"кольчузі" та запалила на сонячній енергії

Співачка Руслана, котра вже давно закликає своїх шанувальників переходити на природну енергією вітру, Сонця та Землі, на власному прикладі показала, як це. Своє новорічне концертне шоу зірка провела виключно на чистій сонячній енергії.

Це відбулося у самому сонячному регіоні України, в Бессарабії, у місті Ізмаїл. Коло місця проведення акції заздалегідь були встановлені сонячні панелі та накопичувачі сонячної енергії.

Опівночі Руслана символічно натиснула кнопку, перемкнувши на неї всю енергосистему комплексу. На сонячній енергії запрацювали всі світлові, звукові, візуальні та поліекранні системи майданчику.

Концерт Руслани відбувся на сонячній енергії

Причому її вистачило не лише на виступ самої Руслани, а до самого ранку. Співачка запалила на сцені в міні-платті, схожому на кольчугу, виконавши свої нові пісні, найпопулярніші хіти та різдвяні колядки.

Цілком у дусі артистки, котра давно агітує за перехід на природну енергію

"Я ніколи ще не відчувала такої сильної різниці між минулим і майбутнім. Ще ніколи у мене не було такого сильного відчуття, що в минулому від мене мало що залежало. Зате в майбутньому від мене залежить практично все", - поділилася Руслана.

"Ця кнопка переходу на власну чисту енергію сонця і вітру, вироблену з 100% Renewable джерел, насправді знаходиться в голові. Цю кнопку зі старою, нібито "недорогою" енергією, за яку ми платимо ціною життя планети, свого здоров'я і майбутнього, треба знайти і перемкнути у себе в голові!"- сказала вона.

Ця ініціатива з назвою "Go RE100!" має на увазі заклик цивільного переходу на відновлювану енергію без воєн за енергоресурси.

Може, все працювало не на сонячній, а на Русланиній енергії?
45-річна співачка в міні-"кольчузі"
У Руслани була незвичайна новорічна ніч

Нагадаємо, оселя самої співачки вже давно живиться природною енергією. Завдяки цьому Руслана добряче економить на газі.

Фото прес-служби та з Facebook Руслани

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер