images/stories/logosait_new.jpg

 

Пішов із життя зірка 1980-х Кріс Кельмі

Радянський та російський співак Кріс Кельмі пішов із життя в віці 63 років. Попередньою причиною смерті музиканта, яка настала 1-го січня в його домі в Підмосков'ї, називать зупинку серця.

Джерело в медичних колах повідомило "Интерфаксу", що Кельмі помер увечері, ще до приїзду швидкої.

Кріс Кельмі помер на 64-му році життя

За інформацією видання StarHit, співак останнім часом жив самітником та недобре почувався. Подейкували, що через зловживання алкоголем та напади епілепсії в нього почалися проблеми з мовленням. Близькі Кельмі стверджували, що він давно потребував серйозної медичної допомоги та не завжди перебував у адекватному стані.

Також повідомляється, що на Кельмі дуже вплинула смерть його колеги, Євгена Осіна, якого не стало в листопаді. Кріс боявся повторити його долю та буцімто навіть пообіцяв більше не пити.

Як відомо, Кріс Кельмі був творцем гуртів "Високосное лето" та "Рок-Ателье", учасником гурту "Автограф". Серед його відомих композицій - "Замикаючи коло", "Втомлене таксі", "Нічне рандеву". Також він написав музику до мультфільму "Пес у чоботях".

У Кельмі залишилися дружина Людмила та син Крістіан. Стосунки музиканта з ними поліпшилися після того, як близько року тому він пройшов програму реабілітації від алкозалежності, пише Sobesednik.ru.

Разом із ним лікування в Таїланді тоді проходили Євген Осін і телеведуча Дана Борисова, котрій буцімто таки вдалося позбутися залежності від наркотиків.

Фото з Instagram, відео з YouTube

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер