images/stories/logosait_new.jpg

 

На депутата Бундестагу з "Альтернативи для Німеччини" здійснено напад

На депутата Бундестагу з  Альтернативи для Німеччини  здійснено напад
Депутат Бундестагу Франк Магніц

Внаслідок нападу правопопуліст Франк Маґніц зазнав тяжких травм. За даними поліції, нападники діяли з політичних мотивів.

На главу осередку правопопулістської партії Альтернатива для Німеччини (АдН) у Бремені та депутата Бундестагу Франка Магніца напали невідомі. За даними поліції, інцидент стався ввечері у понеділок, 7 січня, у Бремені і здійснений, імовірно, з політичних мотивів.

У партії АдН повідомляють, що нападників було троє, їхні обличчя були закриті. Внаслідок нападу 66-річний Магніц, якого повалили на землю і били по голові, зазнав тяжких травм. "Магніца забили до півсмерті", - написав у Twitter очільник АдН Йорг Мойтен. В АдН розповіли, що нападники утекли, коли в ситуацію втрутився будівельник, який ішов повз.

Екс-голова Зелених Джем Ездемір закликав якомога швидше знайти нападників і притягнути їх до відповідальності. У мікроблозі Twitter він написав, що насильство не можна виправдовувати навіть щодо АдН. Генеральний секретар Вільної демократичної партії в землі Північний Рейн-Вестфалія Йоганнес Фогель також наголосив, що "насильство ніколи не може бути засобом вирішення політичних спорів".

Нагадаємо, ввечері 3 січня біля дверей офісу правопопулістської АдН у саксонському Дебельні пролунав вибух. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Джерело: Українська служба DW

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер