images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині передбачають до двадцяти градусів морозу

Через вплив антициклону Тернопільщину огорнули сильні морози. Впродовж доби у регіоні стовпчики термометрів знижуватиметься до 12 – 17 градусів нижче нуля, а місцями передбачають до двадцяти градусів морозу. На автошляхах утворюватиметься ожеледиця.

Триватиме холоднеча на Тернопільщині недовго, – кажуть синоптики. Ближче до кінця цього тижня морози послабляться.

«Холодна повітряна маса арктичного походження охопила всі області України. Найближчої ночі стовпчики термометрів гухнуть вниз до -8 -14 градусів. На Заході та у Центрі до -12 -16 градусів, подекуди ймовірно до -20 градусів. Вдень також не менше -5 -11 градусів. Проте на Заході місцями послабне холод до -3 -6 градусів.
Сніг впадатиме у західних областях та на Сході України.
На решті території – без істотних опадів. 10 січня в Україні потепліє, окрім Півночі, 11 січня знову похолодає, окрім Сходу. Словом, погода веселиться і нас запрошує. Не мерзніть і скористайтеся цивілізаційними промисловими перевагами – одягайте термобілизну», – каже синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, досить холодна погода спостерігатиметься на Тернопільщині до середини січня. Далі дещо потеплішає, проте можливі різкі перепади температур.

Джерело: За Збручем

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер